Varaukset

Ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä järjestelmäämme ja luoda tunnus itsellesi. Rekisteröitymisen jälkeen järjestelmä lähettää sinulle sähköpostiisi salasanan, jonka voit vaihtaa, kun kirjaudut ensimmäisen kerran järjestelmään.

Voit varata ryhmäliikuntatunteja kalenterista heti rekisteröitymisen jälkeen. Voit lunastaa avaintunnisteen itsellesi, kun tulet ensimmäiselle tunnille. Avaintunniste liitetään luomaasi asiakastiliin ja avaintunnisteelle ladataan kaikki ryhmäliikunta- ja kuntosalituotteet. Varaamasi ryhmäliikuntatunti tulee peruuttaa viimeistään 4h ennen tunnin alkua, jos et pääsekään osallistumaan tunnille.

Verkkokaupasta ostetut tuotteet siirtyvät automaattisesti asiakastiliisi. Voit ostaa tuotteita jo etukäteen, vaikka et olisi vielä avaintunnistetta lunastanut. Avaintunniste liitetään asiakastiliisi ensimmäisellä käyntikerralla, jolloin kaikki ostetut tuotteet siirtyvät myös avaintunnisteelle.

Ryhmäliikuntatuntien varaus onnistuu myös puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@sali365.fi

Yhteystiedot

 

Osoite: Viljatie 5, 00700 Helsinki
Puh: 020 734 6520
Email: info@sali365.fi

Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja.

Muista pyytää parkkilupa kassalta.

Aukioloajat

 

Päivystys ma-to klo 16.00 - 19.00

Avainkortilla:
kaikkina viikonpäivinä klo 05.00 - 24.00

Sauna päällä klo 16.00 - 22.00

Tervetuloa!

 

Sali365 on on monipuolinen ja viihtyisä kuntosali Helsingin Malmilla. Tarjoamme liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaikenlaisille liikkujille.

Laadukas kuntosalimme tarjoaa hyvät mahdollisuudet perinteiseen salitreeniin, toiminnalliseen- ja voimaharjoitteluun.

Meillä asiakas päättää itse, kuinka haluaa sitoutua. Valitse kertakäynnistä aina vuosikorttiin sinulle sopivin vaihtoehto.

Tervetuloa tutustumaan.