Varaukset

Ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä järjestelmäämme ja luoda tunnus itsellesi. Rekisteröitymisen jälkeen järjestelmä lähettää sinulle sähköpostiisi salasanan, jonka voit vaihtaa, kun kirjaudut ensimmäisen kerran järjestelmään.

Voit varata ryhmäliikuntatunteja kalenterista heti rekisteröitymisen jälkeen. Voit lunastaa avaintunnisteen itsellesi, kun tulet ensimmäiselle tunnille. Avaintunniste liitetään luomaasi asiakastiliin ja avaintunnisteelle ladataan kaikki ryhmäliikunta- ja kuntosalituotteet. Varaamasi ryhmäliikuntatunti tulee peruuttaa viimeistään 4h ennen tunnin alkua, jos et pääsekään osallistumaan tunnille.

Verkkokaupasta ostetut tuotteet siirtyvät automaattisesti asiakastiliisi. Voit ostaa tuotteita jo etukäteen, vaikka et olisi vielä avaintunnistetta lunastanut. Avaintunniste liitetään asiakastiliisi ensimmäisellä käyntikerralla, jolloin kaikki ostetut tuotteet siirtyvät myös avaintunnisteelle.

Ryhmäliikuntatuntien varaus onnistuu myös puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@sali365.fi

Kategoriat

 

Viimeisimmät kommentit

 

  Sali365 tagit

   

  Tervetuloa Sali365:lle

   

  Sali365 on oikea kuntosali, jonka toiminta-ajatus perustuu treenaamisen ja hyvinvoinnin ympärille.

  Olemme halunneet rakentaa salin paikaksi jossa itsekin haluaisimme käydä. Meillä ei ole jäsenyyspakkoa, kuka tahansa voi tulla ja treenata päivän, kuukauden, vuoden tai vuosia.

  Tervetuloa tutustumaan!

  Yhteystiedot

   

  Osoite: Viljatie 5, 00700 Helsinki
  Puh: 020 734 6520
  Email: info@sali365.fi

  Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja.

  Muista pyytää parkkilupa kassalta.

  Aukioloajat

   

  Päivystys ma-to klo 16.00 - 19.00
  perjantaisin klo 15.00 - 18.00


  Avainkortilla:
  kaikkina viikonpäivinä klo 06.00 - 24.00

  Sauna päällä klo 15.00 - 22.00

  Sali365 tagit