Sali365 verkkokauppa

Verkkokaupastamme voit ostaa kaikkia Sali365:n liikuntatuotteita. Alennukseen oikeuttavat liikuntakortit (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät) voit ostaa myös verkkokaupasta, mutta siitä tulee esittää todistus kassalla ensimmäisellä käyntikerralla. Väärinkäytöksistä ostamasi tuote perutaan ja rahoja ei palauteta.

Sali365 palveluiden käyttäminen edellyttää avainkorttia, joka pitää lunastaa kuntosalilta päivystysaikana. Avainkortin hinta on 10€ ja tähän korttiin ladataan kaikki tuotteet, jotka ostat verkkokaupastamme. Tuotteita voi ostaa verkkokaupasta myös ilman avainkorttia ja avainkortti liitetään asiakastiliin ensimmäisellä käyntikerralla. Verkkokaupasta etukäteen ostamasi tuotteet siirtyvät avainkortille automaattisesti avainkortin liittämisen jälkeen. Avainkortti tulee lunastaa kuntosalilta päivystysaikana, ennen kuin voit käyttää ostamaasi tuotetta.

Ostaessasi tuotteita Sali365:n verkkokaupasta, sitoudut noudattamaan sekä Sali365:n että Paytrail Oyj:n toimintaehtoja. Lue ne ensin alta.

Näin ostat verkkokaupasta

Siirry ylävalikon linkistä verkkokauppaan ja kirjaudu sisään. Ensimmäisellä kerralla luot itsellesi tunnuksen, jolla kirjaudut jatkossa. Jos olet unohtanut salasanasi, saat uuden kohdasta ”oletko unohtanut salasanasi”.  Verkkokauppa toimii samoilla tunnuksilla kuin ryhmäliikuntojen varausjärjestelmä. Ongelmatilanteissa älä rekisteröidy uudelleen, vaan ota yhteyttä puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@sali365.fi

Verkkokaupassa valitse palveluryhmästä tuote, jonka haluat ostaa. Klikkaa ”Lisää ostoskoriin” painiketta. Siirry maksamaan tai jatka ostoksia.

Verkkokaupan ehdot

Ostovahvistus

Lähetämme sähköpostitse ostovahvistuksen, josta näet ostamiesi tuotteiden hinnan sekä yhteystietomme.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Kategoriat

 

Viimeisimmät kommentit

 

  Sali365 tagit

   

  Tervetuloa Sali365:lle

   

  Sali365 on oikea kuntosali, jonka toiminta-ajatus perustuu treenaamisen ja hyvinvoinnin ympärille.

  Olemme halunneet rakentaa salin paikaksi jossa itsekin haluaisimme käydä. Meillä ei ole jäsenyyspakkoa, kuka tahansa voi tulla ja treenata päivän, kuukauden, vuoden tai vuosia.

  Tervetuloa tutustumaan!

  Yhteystiedot

   

  Osoite: Viljatie 5, 00700 Helsinki
  Puh: 020 734 6520
  Email: info@sali365.fi

  Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja.

  Muista pyytää parkkilupa kassalta.

  Aukioloajat

   

  Päivystys ma-to klo 16.00 - 19.00
  perjantaisin klo 15.00 - 18.00


  Avainkortilla:
  kaikkina viikonpäivinä klo 06.00 - 24.00

  Sauna päällä klo 15.00 - 22.00

  Sali365 tagit