Sali365 toimintaehdot

1. Sarja ja kuukausituotteet ladataan avainkortille

Sarja- ja kuukausituotteet ladataan avaintunnisteelle, jonka saat ensimmäisellä kerralla kassalta ja joka maksaa 10€. Tähän korttiin ladataan kaikki ostamasi tuotteet ja palvelut. Sarjatuotteet ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Kausituotteet ovat voimassa seuraavasti: 1kk 30 päivää, 3 kk 90 päivää, 6kk 180 päivää ja 12 kk 365 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kertamaksut maksetaan kassalle ja niihin et tarvitse avaintunnistetta.

2. Maksaminen

Kuntosalin päivystyksen aukioloajat löytyvät netistä. Päivystysaikojen puitteissa meillä voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, luottokunnan luottokorteilla, Smartum Oy:n liikunta- ja kulttuuriseteleillä, sporttipassilla, Luottokunta Oy.n Virike-setelillä sekä RJ-Kuntoseteli Oy.n Tyky-kuntosetelillä. Maksaminen ja tuotteiden ostaminen onnistuu myös verkkokaupassamme, jolloin et ole sidottu kassapalvelumme aukioloaikoihin. Verkkokaupassamme maksetaan Paytrailin kautta, jolloin maksu onnistuu kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla sekä luottokorteilla.

3. Yritysliikunta

Yritysliikunnan sopimukset ja laskutukset tehdään yrityskohtaisesti.

4. Avainkortin katoaminen

Kortin katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi, jolloin voimme sulkea kortin ja siirtää tuotteet uuteen korttiin. 
Uusi kortti maksaa 7€.

5. Ohjatut tunnit

Ryhmäliikuntatuntien aikataulut löytyvät netistä

6. Tuntien varaaminen

Ohjatuille tunneille tulee varata paikka etukäteen, koska osallistujamääräon rajallinen. Tunti pidetään, kun osallistujia on vähintään 5. Helpoiten teet varaukset sivujemme kautta (tunnukset saat varausjärjestelmäämme kirjautumisen jälkeen). Jos tunti peruutaan, niin ilmoitamme siitä sinulle tekstiviestillä. Tuntivaraukset edellyttävät avaintunnistetta ja voimassaolevia tuotteita kortilla. Varauksen voit tehdä myös päivystyksen aukiolojen aikana soittamalla tai varaamalla paikan päällä. 12 kk.den korteilla tunteja voi varata ennakkoon pidemmälle tunteja.

7. Tuntien peruuttaminen

Tunneille tulee kirjautua viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen tunti vapautuu mahdollisesti paikalle tulleelle jonottajalle. Jos et pääse paikalle, niin varaus pitää peruuttaa. Muita jumppaajia ajatellen tee peruutus mieluiten hyvissä ajoin, viimeistään kuitenkin 4h ennen tunnin alkua. Näin vapautat paikkasi muille jumppaajille. Pidätämme oikeudet muutoksiin. 
Mahdollisista muutoksista tai poikkeuksista ilmoittelemme ensitilassa sivuillamme.

Yhteystiedot

 

Osoite: Viljatie 5, 00700 Helsinki
Puh: 020 734 6520
Email: info@sali365.fi

Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja.

Muista pyytää parkkilupa kassalta.

Aukioloajat

 

Päivystys ma-to klo 16.00 - 19.00

Avainkortilla:
kaikkina viikonpäivinä klo 05.00 - 24.00

Sauna päällä klo 16.00 - 22.00

Tervetuloa!

 

Sali365 on on monipuolinen ja viihtyisä kuntosali Helsingin Malmilla. Tarjoamme liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaikenlaisille liikkujille.

Laadukas kuntosalimme tarjoaa hyvät mahdollisuudet perinteiseen salitreeniin, toiminnalliseen- ja voimaharjoitteluun.

Meillä asiakas päättää itse, kuinka haluaa sitoutua. Valitse kertakäynnistä aina vuosikorttiin sinulle sopivin vaihtoehto.

Tervetuloa tutustumaan.