Sali365 toimintaehdot

1. Sarja ja kuukausituotteet ladataan avainkortille

Sarja- ja kuukausituotteet ladataan avaintunnisteelle, jonka saat ensimmäisellä kerralla kassalta ja joka maksaa 10€. Tähän korttiin ladataan kaikki ostamasi tuotteet ja palvelut. Sarjatuotteet ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Kausituotteet ovat voimassa seuraavasti: 1kk 30 päivää, 3 kk 90 päivää, 6kk 180 päivää ja 12 kk 365 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kertamaksut maksetaan kassalle ja niihin et tarvitse avaintunnistetta.

2. Maksaminen

Kuntosalin päivystyksen aukioloajat löytyvät netistä. Päivystysaikojen puitteissa meillä voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, luottokunnan luottokorteilla, Smartum Oy:n liikunta- ja kulttuuriseteleillä, sporttipassilla, Luottokunta Oy.n Virike-setelillä sekä RJ-Kuntoseteli Oy.n Tyky-kuntosetelillä. Maksaminen ja tuotteiden ostaminen onnistuu myös verkkokaupassamme, jolloin et ole sidottu kassapalvelumme aukioloaikoihin. Verkkokaupassamme maksetaan Paytrailin kautta, jolloin maksu onnistuu kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla sekä luottokorteilla.

3. Yritysliikunta

Yritysliikunnan sopimukset ja laskutukset tehdään yrityskohtaisesti.

4. Avainkortin katoaminen

Kortin katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi, jolloin voimme sulkea kortin ja siirtää tuotteet uuteen korttiin. 
Uusi kortti maksaa 7€.

5. Ohjatut tunnit

Ryhmäliikuntatuntien aikataulut löytyvät netistä

6. Tuntien varaaminen

Ohjatuille tunneille tulee varata paikka etukäteen, koska osallistujamääräon rajallinen. Tunti pidetään, kun osallistujia on vähintään 5. Helpoiten teet varaukset sivujemme kautta (tunnukset saat varausjärjestelmäämme kirjautumisen jälkeen). Jos tunti peruutaan, niin ilmoitamme siitä sinulle tekstiviestillä. Tuntivaraukset edellyttävät avaintunnistetta ja voimassaolevia tuotteita kortilla. Varauksen voit tehdä myös päivystyksen aukiolojen aikana soittamalla tai varaamalla paikan päällä. 12 kk.den korteilla tunteja voi varata ennakkoon pidemmälle tunteja.

7. Tuntien peruuttaminen

Tunneille tulee kirjautua viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen tunti vapautuu mahdollisesti paikalle tulleelle jonottajalle. Jos et pääse paikalle, niin varaus pitää peruuttaa. Muita jumppaajia ajatellen tee peruutus mieluiten hyvissä ajoin, viimeistään kuitenkin 4h ennen tunnin alkua. Näin vapautat paikkasi muille jumppaajille. Pidätämme oikeudet muutoksiin. 
Mahdollisista muutoksista tai poikkeuksista ilmoittelemme ensitilassa sivuillamme.

Kategoriat

 

Viimeisimmät kommentit

 

  Sali365 tagit

   

  Tervetuloa Sali365:lle

   

  Sali365 on oikea kuntosali, jonka toiminta-ajatus perustuu treenaamisen ja hyvinvoinnin ympärille.

  Olemme halunneet rakentaa salin paikaksi jossa itsekin haluaisimme käydä. Meillä ei ole jäsenyyspakkoa, kuka tahansa voi tulla ja treenata päivän, kuukauden, vuoden tai vuosia.

  Tervetuloa tutustumaan!

  Yhteystiedot

   

  Osoite: Viljatie 5, 00700 Helsinki
  Puh: 020 734 6520
  Email: info@sali365.fi

  Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja.

  Muista pyytää parkkilupa kassalta.

  Aukioloajat

   

  Päivystys ma-to klo 16.00 - 19.00
  perjantaisin klo 15.00 - 18.00


  Avainkortilla:
  kaikkina viikonpäivinä klo 06.00 - 24.00

  Sauna päällä klo 15.00 - 22.00

  Sali365 tagit