Sali365 palvelut

Sali365:n palvelut on suunnattu kaikille, miehille ja naisille, nuorille ja vanhoille. Kävijäkuntamme koostuu 16-79 vuotiasta miehistä ja naisista.

Palvelutarjonnastamme löydät tietenkin perinteiset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, mutta näiden lisäksi lisäravinteet, Personal Trainerit sekä ravintovalmennukset ovat osa pakettia. Valmennukset räätälöidään eri tarpeisiin ja tasoille, tarvittaessa kilpalavoille asti. Valmentajien joukosta löytyy useita nykyisiä ja entisiä kilpaurheilijoita, jopa maailmanmestareita. Ohjausta saa pyytämällä, emme tule sitä tyrkyttämään.

Jottei kaikki olisi maksullista, niin aloittelijan perus kuntosaliohjelman (ilman valmennusta) saa pyytämällä, ilman erillistä korvausta. Apua Sali365:llä saa aina, sekä henkilökunnalta että muilta kävijöiltä.

Yrityksille:

Yrityksille järjestämme asiakaskohtaisia koulutuksia ja valmennusohjelmia, sekä tarjoamme yrityslippujärjestelmää. Lisätietoja pasi@sali365.fi tai 040-5198451

Tilat ja laitteet:

Salin välineitä ovat valinneet itse treenaavat ihmiset, kaikki  laitteet eivät siis ole kauniita mutta jokaisella on tarkoitus. Tankojen ja telineiden voi väittää olevan parasta mitä rahalla saa ja ne ovat jokaisen kävijän käytössä. Laitteet pääosin Panattan toimittamina, tangot ja painot kotimaista Leoko Oy:n laatua.

Tilamme ovat kokonaisuudessaan noin 600 m2, sisältäen kuntosalin, pukuhuoneet saunoineen, ryhmäliikuntatilan sekä hierojan tilat. Tilat siivotaan päivittäin ja laitteet pidetään kunnossa.

Tämä kaikki tarkoittaa ennen kaikkea sitä että myös ensikertalaisen ja aloittelijan on helppoa ja turvallista tulla meille.

Tervetuloa tutustumaan!

Kategoriat

 

Viimeisimmät kommentit

 

  Sali365 tagit

   

  Tervetuloa Sali365:lle

   

  Sali365 on oikea kuntosali, jonka toiminta-ajatus perustuu treenaamisen ja hyvinvoinnin ympärille.

  Olemme halunneet rakentaa salin paikaksi jossa itsekin haluaisimme käydä. Meillä ei ole jäsenyyspakkoa, kuka tahansa voi tulla ja treenata päivän, kuukauden, vuoden tai vuosia.

  Tervetuloa tutustumaan!

  Yhteystiedot

   

  Osoite: Viljatie 5, 00700 Helsinki
  Puh: 020 734 6520
  Email: info@sali365.fi

  Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja.

  Muista pyytää parkkilupa kassalta.

  Aukioloajat

   

  Päivystys ma-to klo 16.00 - 19.00
  perjantaisin klo 15.00 - 18.00


  Avainkortilla:
  kaikkina viikonpäivinä klo 06.00 - 24.00

  Sauna päällä klo 15.00 - 22.00

  Sali365 tagit