Sali365 hierontapalvelut

Sali365 hierontapalvelujen tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Toiminta-ajatuksena on tarjota laadukasta hierontaa tuki- ja liikuntaelinvaivojen ehkäisyyn ja hoitoon, urheilijoille osana lihashuoltoa sekä kehon ja mielen rentouttamiseen.

Hieronnan terveyttä edistäviä vaikutuksia

Hieronnalla voidaan lievittää, poistaa ja ennalta ehkäistä lihaskireyksistä johtuvia kipuja. Parantaa aineenvaihduntaa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Säännöllinen hieronta parantaa myös nivelten liikkuvuutta, rentouttaa, lievittää stressiä sekä päänsärkyä. Hieronnalla voidaan ehkäistä rasitusvammojen syntyä ja nopeuttaa rasitusvammoista paranemista sekä luonnollisesti tuottaa hyvää oloa ja parantaa esimerkiksi unen laatua.

Aktiivikuntoilijoilla hieronta nopeuttaa harjoituksesta palautumista ja toimii osana lihashuoltoa.

Hoitosuunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa ja hieronta sovelletaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ajanvaraus

Voit varata aikasi hierontaan puhelimitse suoraan hierojalta. Varaukset ja tiedustelut kuluvalle päivälle on kuitenkin tehtävä aina puhelimitse soittamalla tai tekstiviestitse. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan varatun hoitokerran hinta. Mahdolliset peruutukset aina puhelimitse ja viimeistään edellisenä päivänä.

Joel Nissilä
Varaukset vain puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 045 234 4552
Tiedustelut sähköpostitse: joel@massleos.com

Juho Rauhala, paikalla perjantaisin.
Varaukset puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 045 185 8715

Tervetuloa hierontaan!

Yhteystiedot

 

Osoite: Viljatie 5, 00700 Helsinki
Puh: 020 734 6520
Email: info@sali365.fi

Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja.

Muista pyytää parkkilupa kassalta.

Aukioloajat

 

Päivystys ma-to klo 16.00 - 19.00

Avainkortilla:
kaikkina viikonpäivinä klo 05.00 - 24.00

Sauna päällä klo 16.00 - 22.00

Tervetuloa!

 

Sali365 on on monipuolinen ja viihtyisä kuntosali Helsingin Malmilla. Tarjoamme liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaikenlaisille liikkujille.

Laadukas kuntosalimme tarjoaa hyvät mahdollisuudet perinteiseen salitreeniin, toiminnalliseen- ja voimaharjoitteluun.

Meillä asiakas päättää itse, kuinka haluaa sitoutua. Valitse kertakäynnistä aina vuosikorttiin sinulle sopivin vaihtoehto.

Tervetuloa tutustumaan.