Sali365 Malmi

Sali365 on perinteinen kuntosali Helsingin Malmilla. Salin toiminta-ajatus perustuu treenaamisen ja hyvinvoinnin ympärille.

Olemme halunneet rakentaa viihtyisän salin jossa itsekin tykkäämme treenata. Hyvät ja kestävät laitteet, siistit ja valoisat tilat sekä rento ja kannustava ilmapiiri. Tavoite on että Sali365:lla olisi helppoa ja mukavaa treenata, sekä apua ja tietoa on tarvittaessa saatavilla.

Meillä ei ole jäsenyyspakkoa, kuka tahansa voi tulla ja treenata päivän, kuukauden, vuoden tai vuosia, täysin oman tahtonsa mukaisesti ilman erillisiä sopimuksia tai irtisanomisaikoja. Tärkeintä on että viihdyt ja teet valinnan itse.

Uskallamme sanoa, että kokemus puhuu.

Tervetuloa tutustumaan!

Yhteystiedot

 

Osoite: Viljatie 5, 00700 Helsinki
Puh: 020 734 6520
Email: info@sali365.fi

Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja.

Muista pyytää parkkilupa kassalta.

Aukioloajat

 

Päivystys ma-to klo 16.00 - 19.00

Avainkortilla:
kaikkina viikonpäivinä klo 05.00 - 24.00

Sauna päällä klo 16.00 - 22.00

Tervetuloa!

 

Sali365 on on monipuolinen ja viihtyisä kuntosali Helsingin Malmilla. Tarjoamme liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaikenlaisille liikkujille.

Laadukas kuntosalimme tarjoaa hyvät mahdollisuudet perinteiseen salitreeniin, toiminnalliseen- ja voimaharjoitteluun.

Meillä asiakas päättää itse, kuinka haluaa sitoutua. Valitse kertakäynnistä aina vuosikorttiin sinulle sopivin vaihtoehto.

Tervetuloa tutustumaan.