Hille Pöllänen

Salivastaava

Iloinen ja ystävällinen Hille toimii salin kassalla ja pitää paikat kunnossa ja kuntosalin siistinä. Hillelle voit kertoa myös jos huomaat salilla jotain korjattavaa tai muuta parannettavaa.

Sami Pullinen

Yrittäjä

Sami on yksi Sali365:n perustajajäsenistä. Sami auttaa ja neuvoo mielellään, oli kyse sitten suoritustekniikoista tai laitteen oikeasta käyttötavasta.

Mari Sainio

Ryhmäliikuntaohjaaja, Zumba, Bodyharmony

Aina iloinen ja energinen Mari ohjaa Zumba- ja Bodyharmony-tunteja Sali365:lla. Marin tunnit on todella suosittuja, joten varaa paikkasi ajoissa.

Riikka Alasalmi

Personal Trainer

Iloisella ja ystävällisellä Riikalla on vuosien kokemus eri ikäisten ja tasoisten asiakkaiden ohjaamisesta. Riikka tekee kaikille henkilökohtaiset jumppaohjelmat ja ruokavalion sekä ohjeistaa ja tsemppaa. Riikka on kilpaillut menestyksekkäästi Body Fitnessissä sekä voimanostossa, joten vaativallekkin löytyy varmasti neovoja ja opastusta.

Kategoriat

 

Viimeisimmät kommentit

 

  Sali365 tagit

   

  Tervetuloa Sali365:lle

   

  Sali365 on oikea kuntosali, jonka toiminta-ajatus perustuu treenaamisen ja hyvinvoinnin ympärille.

  Olemme halunneet rakentaa salin paikaksi jossa itsekin haluaisimme käydä. Meillä ei ole jäsenyyspakkoa, kuka tahansa voi tulla ja treenata päivän, kuukauden, vuoden tai vuosia.

  Tervetuloa tutustumaan!

  Yhteystiedot

   

  Osoite: Viljatie 5, 00700 Helsinki
  Puh: 020 734 6520
  Email: info@sali365.fi

  Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja.

  Muista pyytää parkkilupa kassalta.

  Aukioloajat

   

  Päivystys ma-to klo 16.00 - 19.00
  perjantaisin klo 15.00 - 18.00


  Avainkortilla:
  kaikkina viikonpäivinä klo 06.00 - 24.00

  Sauna päällä klo 15.00 - 22.00

  Sali365 tagit