Hille Pöllänen

Salivastaava

Iloinen ja ystävällinen Hille toimii salin kassalla ja pitää paikat kunnossa ja kuntosalin siistinä. Hillelle voit kertoa myös jos huomaat salilla jotain korjattavaa tai muuta parannettavaa.

Sami Pullinen

Yrittäjä

Sami on yksi Sali365:n perustajajäsenistä. Sami auttaa ja neuvoo mielellään, oli kyse sitten suoritustekniikoista tai laitteen oikeasta käyttötavasta.

Mari Sainio

Ryhmäliikuntaohjaaja, Zumba, Bodyharmony

Aina iloinen ja energinen Mari ohjaa Zumba- ja Bodyharmony-tunteja Sali365:lla. Marin tunnit on todella suosittuja, joten varaa paikkasi ajoissa.

Riikka Alasalmi

Personal Trainer

Iloisella ja ystävällisellä Riikalla on vuosien kokemus eri ikäisten ja tasoisten asiakkaiden ohjaamisesta. Riikka tekee kaikille henkilökohtaiset jumppaohjelmat ja ruokavalion sekä ohjeistaa ja tsemppaa. Riikka on kilpaillut menestyksekkäästi Body Fitnessissä sekä voimanostossa, joten vaativallekkin löytyy varmasti neovoja ja opastusta.

Yhteystiedot

 

Osoite: Viljatie 5, 00700 Helsinki
Puh: 020 734 6520
Email: info@sali365.fi

Löydät meidät Helsingin Malmilta. Malmin juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Mikäli tulet autolla, löytyy salin edestä parkkipaikkoja.

Muista pyytää parkkilupa kassalta.

Aukioloajat

 

Päivystys ma-to klo 16.00 - 19.00

Avainkortilla:
kaikkina viikonpäivinä klo 05.00 - 24.00

Sauna päällä klo 16.00 - 22.00

Tervetuloa!

 

Sali365 on on monipuolinen ja viihtyisä kuntosali Helsingin Malmilla. Tarjoamme liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaikenlaisille liikkujille.

Laadukas kuntosalimme tarjoaa hyvät mahdollisuudet perinteiseen salitreeniin, toiminnalliseen- ja voimaharjoitteluun.

Meillä asiakas päättää itse, kuinka haluaa sitoutua. Valitse kertakäynnistä aina vuosikorttiin sinulle sopivin vaihtoehto.

Tervetuloa tutustumaan.